Hopp til innhold

Ildsted

Vedovn

Å velge riktig vedovn kan være utfordrende. Vedovner kommer i ulike modeller og størrelser, og er designet for ulike oppvarmingsbehov, som varmeeffekt og -spredning i bestemte retninger.

Om du ser etter en løsning for et lite soverom eller et stort oppholdsrom, spiller vedovnens kapasitet og plassering en like vesentlig rolle.

I tillegg skal vedovnen passe inn i rommet. Moderne vedovner kommer i en rekke stiler for å komplementere interiøret i ditt hjem. Som merkeuavhengig aktør bistår vi gjerne med å velge den perfekte ovnen for din bolig, slik at hjemmet ditt blir varmt og innbydende.

Elementpeis/ferdigpeis

Mur og Pipeservice AS har et stort utvalg av elementpeiser, også kjent som ferdigpeiser. Elementpeiser tilbyr en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle, murte peiser. Ikke bare er de mer kostnadseffektive, men de er også raskere og enklere å installere.

Med et bredt spekter av design og stiler å velge mellom, er vi overbevist om at du vil finne den perfekte elementpeisen som står i stil til dine behov og ønsker hos oss.

Enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt uttrykk, har vi modeller som vil passe ditt hjem. La oss hjelpe deg å finne den ideelle elementpeisen for deg.

Murt peis

Dersom du ikke finner en elementpeis som passer deg, eller er på jakt etter en unik peis, kan en skreddersydd murt peis være et godt alternativ. Ved å bygge peisinnsatsen inn for hånd med godkjente materialer du selv velger, får du en varmekilde som er funksjonell, visuelt tiltalende og unik.

Vi legger vekt på både funksjonalitet og design, og sikrer at den ferdige peisen blir et ildsted du vil nyte i mange år fremover. Vi guider deg gjennom hele prosessen, fra idé til ferdigstillelse, og hjelper deg med å realisere drømmen om en vakker, murt peis.

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende og kostnadsfri befaring, eller dersom du har spørsmål og trenger veiledning. Jo tidligere du involverer oss i planleggingen, jo bedre.

Vi står klare til å bistå deg med profesjonell rådgivning og skreddersydde løsninger som passer dine behov.

Enten det dreier seg om spesifikke tjenester eller generelle forespørsler, er vi her for å hjelpe deg.

Ta kontakt i dag for å avtale en kostnadsfri befaring eller for å få mer informasjon om våre tjenester.