Hopp til innhold

Stålpipe - et populært valg som er enkel å montere

Stålpiper

Enten du ønsker et nytt ildsted i eksisterende bolig, eller planlegger et helt nytt byggeprosjekt kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr toppmoderne stålpiper av høy kvalitet, og har gode løsninger for enhver bolig. Våre erfarne fagfolk gir deg hjelpen du trenger gjennom hele prosessen. Fra å velge rett pipe til ditt hjem, til ferdig, sikker og pålitelig installasjon.

Kontakt oss gjerne om du ønsker referanser eller gratis befaring.

Vi benytter oss av Dantherm sine isolerte stålskorsteiner, som holder høy kvalitet. De er laget av syrefast, rustfritt stål og både fungerer bra og ser bra ut. Produktene er designet for å være fleksible og passer utmerket til enhver type bygning, enten det er snakk om boliger, kommersielle bygg eller offentlige institusjoner.

Utvendig stålpipe

For de som foretrekker en mindre inngripende løsning, tilbyr vi også utvendig stålpipe. En utvendig stålpipe er enklere å installere, funksjonell og estetisk tiltalende. Denne plassbesparende løsningen fjerner også behovet for å føre pipen gjennom flere etasjer og tak, noe som reduserer brannrisiko. På toppen av det hele, er utvendig stålpipe ofte et rimeligere alternativ, sammenlignet med tradisjonelle pipeløsninger.

Med muligheten for å installere stålpipe nesten hvor som helst i eller på hjemmet ditt, har denne løsningen raskt blitt en favoritt blant mange. Den er lett i vekt, enkel å plassere, og tilbyr et tidløst, moderne utseende. Stålpiper er relativt enkle og raske å montere, i tillegg til at det kreves minimale endringer i boligen før installasjon. Dette, kombinert med en fordelaktig pris, den høye kvaliteten og lange levetiden, gjør stålpipe til et attraktivt valg for mange hjem.

Ta kontakt med oss i dag dersom du er nysgjerrig på stålpipe til din bolig. Vi er her for å gjøre ditt drømmeildsted til en realitet!