Hopp til innhold

Piperehabilitering

En sikker og effektiv løsning for ditt hjem

Skorsteiner og piper utsettes for slitasje over tid, påvirket av faktorer som sot og kondensvann. Piperehabilitering er derfor en kritisk prosess for å vedlikeholde og renovere piper.

Det er viktig å være oppmerksom på tilstanden til din skorstein for å opprettholde sikkerheten og funksjonaliteten i ditt ildsted. Vår rehabilitering sikrer at din skorstein er trygg, effektiv og oppfyller kravene som gjelder.

Profesjonell piperehabilitering i Oslo- og Drammensområdet

Vi tilbyr piperehabilitering i Oslo, Akershus, Drammen, Søndre Buskerud og Vestfold, i tillegg til Bergen og Trondheim. Vår ekspertise sikrer at ditt prosjekt håndteres effektivt og etter høyest mulig standard for kvalitet og sikkerhet. Kontakt oss gjerne for vurdering av din skorstein, slik at du kan få profesjonell hjelp og veiledning. Våre tjenester inkluderer alt fra rehabilitering til full renovering, tilpasset de lokale forholdene og kravene.

I vårt arbeid med piperehabilitering, benytter vi oss primært av uisolerte stålskorsteiner som installeres ovenfra og ned. Dette sikrer rask og effektiv rehabilitering med minimal inngripen i ditt hjem. Vi garanterer at etter rehabiliteringen, vil boligen din være like ren og støvfri som før arbeidet startet.

Tilpasset skorsteinsrehabilitering med fokus på sikkerhet og kvalitet

Vår tjeneste dekker alt innen skorsteinsrehabilitering. Enten du befinner deg i Oslo, Drammen, Bergen eller Trondheim, er våre erfarne fagfolk klare til å hjelpe deg. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for både rehabilitering og renovering av pipe, uansett om det er en eldre skorstein som krever renovering, eller mer moderne piper som trenger en oppgradering. Vi utfører grundige inspeksjoner og nødvendige reparasjoner og utskiftninger med høy kompetanse og nøyaktighet. Ditt hjems sikkerhet er vår høyeste prioritet.

Ta kontakt for piperehabilitering til en gunstig pris

Når det kommer til pris på piperehabilitering og renovering av pipe, streber vi etter å tilby konkurransedyktige priser. Vi forstår at kostnad er en viktig faktor for våre kunder, og er opptatt av å balansere riktig kvalitet og pris. Før prosjektstart gir vi deg en detaljert oversikt over kostnadene, slik at du kan ta en velinformert beslutning.

Referanseprosjekt: 

I 2014 hadde vi gleden av å rehabilitere 206 skorsteiner i borettslaget Lille Tøyen Hageby. Se PDF av referanseprosjektet her. Er du interessert, kan du lese mer om hva vi kan tilby bygårder og borettslag her

Kontakt oss i dag for mer informasjon om piperehabilitering, kostnader, og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppgradere og sikre din skorstein for fremtiden. Vi har også flere referanser om du skulle ønske det, i tillegg til å tilby gratis befaring.