Hopp til innhold

Tilstandsrapport

Selv ikke konstruksjoner av stein varer evig. For å sikre at ditt pipeløp er i topp stand og møter alle kravene for brannsikkerhet, tilbyr vi en grundig skorsteinsinspeksjon for sameier og borettslag ved hjelp av avansert kamerateknologi.

I tillegg til å være en nødvendighet pålagt av brannvesenet, er det og en viktig forutsetning for sikkerheten for alle som oppholder seg i bygget.

Profesjonell skorsteinsinspeksjon med etterfulgt tilstandsrapport

Vi senker et kamera ned i pipa og undersøker pipeløpene grundig, fra topp til bunn, for å identifisere eventuelle skader eller avvik. Etter inspeksjonen, utarbeider vi en omfattende tilstandsrapport som ikke bare påpeker pipenes nåværende status, men også fungerer som dokumentasjonsbevis ovenfor brannvesenet.

Vi garanterer et sikkert pipeløp som er innenfor regelverket

I tilfeller hvor det oppdages svakheter, vil vi tilby en detaljert plan for utbedring sammen med et uforpliktende tilbud på nødvendige reparasjoner eller oppgraderinger. På denne måten sørger vi for at deres sameie eller borettslag ikke bare er trygt, men også fullt ut i tråd med alle nåværende forskrifter og krav.

Med vårt brennende engasjement for sikkerhet, kan vi garantere et trygt pipeløp i deres sameie eller borettslag, samtidig som vi sørger for at pipeløpet overholder gjeldende standarder og regelverk.

Ta kontakt i dag for mer informasjon eller tilbud.