Hopp til innhold

Bygårder og borettslag

Mur og Pipeservice AS utfører inspeksjoner og rehabilitering av piper i flere bygårder, borettslag og sameier hvert år. Vi utarbeider tilstandsrapporter og eventuell piperehabillitering ved behov, slik at du både har nødvendig dokumentasjon til myndigheter og forsikringsselskap, og for beboernes egen trygghet. Vi utfører og installasjon av nye piper.

I 2014 sto vi for rehabiliteringen av 206 skorsteiner i borettslaget Lille Tøyen Hageby, et prosjekt vi er stolte av å vise frem som et eksempel på vår ekspertise og kapasitet.

Se PDF av prosjektet her for en mer detaljert gjennomgang. Ønsker du flere eksempler på våre tidligere prosjekter og referanser, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Vår portefølje viser et bredt spekter av utfordringer vi har løst, og vi er alltid klare for å diskutere hvordan vi kan møte dine behov.

Fra inspeksjon til vedlikehold: Vi tilbyr en komplett løsning for økt sikkerhet og kvalitet

Vi bistår deg med grundige inspeksjoner, inkludert installasjon og vedlikehold dersom viavdekker eventuelle skjulte problemer. Våre kvalitetsprodukter gir deg gode løsninger som varer.

For å garantere at pipene holder høy standard og møter alle krav til brannsikkerhet tilbyr vi for bygårder og borettslag videoinspeksjon av alle piper. Dette er en effektiv undersøkelsesmetode som er godkjent av brannvesenet for å verifisere skorsteinens tilstand. Videre er det et godt grunnlag og dokumentasjonsbevis i tilstandsrapporten. Les mer om filming av pipe for bygårder og borettslag her.